Hrvatsko društvo za kvalitetu

Glasilo br. 3/2019

Poštovani sadašnji i budući članovi Hrvatskog društva za kvalitetu i svi vi koji se na bilo koji način zanimate za ove teme.


Sam kraj je 2019., vjerujem da ste ostvarili većinu svojih ciljeva, a ostale prebacujete za sljedeću godinu. Pred vama je još jedan broj Glasila HDK, uobičajenih rubrika i uobičajenog formata.


U ovom broju glasila pogledajte:

• Izvještaj o dodjelama Povelje HDK za 2019. godinu, održane u utorak 12. studenog 2019. (u kinodvorani Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i
obrta, Ulica grada Vukovara 78, Zagreb. Dobitnici povelja imali su mogućnost predstaviti sebe ili svoju tvrtku putem kratke prezentacije
• Najavu održavanja jubilarne 20. HRVATSKE KONFERENCIJE O KVALITETI i 11. znanstvenog skupa HDK u Zagrebu, od 14. do 17. listopada 2020.
• Najavu sljedećeg EOQ kongresa u Beogradu, 16. do 17. lipnja 2020.
• Detaljnu analizu ISO Survey-a za 2018. godinu koju nam je pripremio Zlatko Dautović
• Izvještaje s dva značajna skupa, 63. EOQ kongres u Portugalu 2019. i 3. World Qualty Forum te 13. Shangai International Symposium on Quality u
Šangaju koje nam je pripremio Miroslav Drljača
• Poglavlje Jeste li već napravili svoj „Management Review“? iz knjige „Plivati s ISO-om i ostati živ – Što je kvaliteta i kako njome upravljati u
poslovnom i privatnom životu“

Pogledajte još vijesti naših članova, vijesti iz akreditacije, normizacije, mjeriteljstva, vijesti drugih organizacija, zanimljive web stranice kao i najave raznih skupova i događanja. Vjerujem da si ih redovito pribilježite u svoje kalendare i tjedne planere.


I ovaj put vas podsjećamo na pogodnosti koje donosi članstvo u Hrvatskom društvu za kvalitetu i pozivamo sve one koji još nisu da se učlane, a sve vas koji jeste članovi HDK da na vrijeme podmirite svoje članarine.
Također pozivamo sve zainteresirane za suradnju u pripremi ovog Glasila. Šaljite svoje prijedloge i priloge na e-adresu info@hdkvaliteta.hr.
Pratite nas i dalje na www.hdkvaliteta.hr, a do sljedećeg broja ovog Glasila, uspješan početak 2020. godine.


Olga Štajdohar-Pađen

Glavna urednica

Br. 3/2019
12/2019
.

Pretraživanje

Glasilo HDK

Primajte naše besplatno glasilo putem emaila.

Prijavite se
© Hrvatsko društvo za kvalitetu. Sva prava pridržana. Uvjeti korištenja