Hrvatsko društvo za kvalitetu

Školovanje za ovladavanje procjenom rizika i optimalno upravljanje rizicima prema ISO 31000 i ISO/IEC 31010

04.11.2015.

Poštovani članovi HDK

Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da u okviru suradnje s tvrtkom Bluefield d.o.o. iz Zagreba organiziramo školovanje za ovladavanje procjenom rizika i optimalno upravljanje rizicima prema normama ISO 31000 i ISO/IEC 31010.

Seminar će se održati u periodu od 11-13. studenog 2015. godine u predavaonici HAA, Ulica grada Vukovara 78, Zagreb. Predavač na seminaru je dr.sc. Zdenko Adelsberger.

Završetkom školovanja i uspješno položenim ispitom stječete pravo na certifikat „PECB Certified ISO 31000 Risk Manager“ kojeg izdaje u svijetu renomirana kompanija PECB Kanada. Tvrtka Bluefield d.o.o. je partner kompanije PECB i ima certificirane predavače i ispitivače za ovo školovanje što osigurava da su sva predavanja, materijali i ispit na hrvatskom jeziku.

U ovom trodnevnom intenzivnom seminaru polaznici postižu kompetencije za ovladavanje modelom za provedbu procesa upravljanja rizicima u svojim organizacijama prema referentnom okviru u normi ISO31000:2009. Na temelju praktičnih vježbi, polaznici stječu potrebna znanja i vještine za obavljanje optimalne procjene rizika i upravljanje rizicima tijekom njihovog životnog ciklusa. Tijekom ove obuke, predstavit će se opća norma ISO 31000 za upravljanje rizicima, preporučeni model procesa, i objasniti način kako tvrtke mogu koristiti normu. Ovaj trening je u potpunosti kompatibilan s normom IEC/ISO31010 koja podržava ISO31000 pružajući smjernice za procjenu rizika.

Detaljne informacije o seminaru možete naći u priloženom prospektu.

Za dodatne informacije obratite se na info@bluefield.hr ili na mobitel +385 98 497 184.

Ukoliko ste zainteresirani molimo vas popunite prijavu u PDF formatu i pošaljite datoteku na e-mail:  info@bluefield.hr

S poštovanjem,

UPRAVNI ODBOR HDK

Pretraživanje

Glasilo HDK

Primajte naše besplatno glasilo putem emaila.

Prijavite se
© Hrvatsko društvo za kvalitetu. Sva prava pridržana. Uvjeti korištenja