Hrvatsko društvo za kvalitetu

Preuzmite Glasilo HDK br. 3/2016.

28.09.2016.

Poštovani članovi, suradnici i kolege,

Na dnu stranice možete preuzeti 3. glasilo HDK u 2016.

Uz informacije o aktivnostima Društva, najave raznih skupova i događanja, vijesti iz normizacije, akreditacije, mjeriteljstva i izdavaštva, u ovom broju možete naći:

·  izvještaj o 16. HRVATSKOJ KONFERENCIJI O KVALITETI i 7. znanstvenom skupu Hrvatskog društva za kvalitetu održanima 19. do 21. svibnja 2016. u Poreču. Prvi puta Hrvatsko društvo za kvalitetu i Hrvatsko mjeriteljsko društvo organizirali su svoje konferencije u suradnji, na istome mjestu i u isto vrijeme, tako da je uplatom kotizacije za 16. hrvatsku konferenciju o kvaliteti korisnik mogao prisustvovati i 11. Konferenciji o mjeriteljstvu i akreditaciji.

·  donosimo poziv na Javni natječaj za podnošenje prijedloga za dodjelu Povelje HDK u 2016. godini

·  izvještaj o održanoj tribini ISO Forum Croaticum Nova organizacija norma za sustave upravljanja i prijevodi norma HRN EN ISO 9001 i ISO 9000 iz 2015.

·  vijesti naših članova Podravke i Agencije za znanost i visoko obrazovanje.

 

Uredništvo poziva sve zainteresirane za suradnju u pripremi Glasila HDK da svoje prijedloge i priloge dostave na e-adresu: info@hdkvaliteta.hr.

Znate li nekoga koga bi ovo glasilo interesiralo, slobodno proslijedite ovu poruku ili pošaljite poveznicu na web stranicu Društva gdje se nalaze svi brojevi Glasila HDK: http://www.hdkvaliteta.hr//novosti/glasilo. Hvala!

Srdačan pozdrav

Upravni odbor HDK

Impressum
Glavni urednik: Olga Štajdohar-Pađen
HRVATSKO DRUŠTVO ZA KVALITETU
www.hdkvaliteta.hr
e-pošta: info@hdkvaliteta.hr
Tel. ++ 385 1 4923 077
Fax ++ 385 1 4923 078

Pretraživanje

Glasilo HDK

Primajte naše besplatno glasilo putem emaila.

Prijavite se
© Hrvatsko društvo za kvalitetu. Sva prava pridržana. Uvjeti korištenja