Hrvatsko društvo za kvalitetu

Glasilo HDK br.3/2019.

09.01.2020.

Sam kraj je 2019., vjerujem da ste ostvarili većinu svojih ciljeva, a ostale prebacujete za sljedeću godinu. Pred vama je još jedan broj Glasila HDK, uobičajenih rubrika i uobičajenog formata.

U ovom broju glasila pogledajte:

 • Izvještaj o dodjelama Povelje HDK za 2019. godinu, održane u utorak 12. studenog 2019. (u kinodvorani Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ulica grada Vukovara 78, Zagreb. Dobitnici povelja imali su mogućnost predstaviti sebe ili svoju tvrtku putem kratke prezentacije
   
 • Najavu održavanja jubilarne 20. HRVATSKE KONFERENCIJE O KVALITETI i 11. znanstvenog skupa HDK u Zagrebu, od 14. do 17. listopada 2020.
   
 • Najavu sljedećeg EOQ kongresa u Beogradu, 16. do 17. lipnja 2020.
   
 • Detaljnu analizu ISO Survey-a za 2018. godinu koju nam je pripremio Zlatko Dautović
   
 • Izvještaje s dva značajna skupa, 63. EOQ kongres u Portugalu 2019. i 3. World Qualty Forum te 13. Shangai International Symposium on Quality u Šangaju koje nam je pripremio Miroslav Drljača
   
 • Poglavlje Jeste li već napravili svoj „Management Review“? iz knjige „Plivati s ISO-om i ostati živ – Što je kvaliteta i kako njome upravljati u poslovnom i privatnom životu“

Pogledajte još vijesti naših članova, vijesti iz akreditacije, normizacije, mjeriteljstva, vijesti drugih organizacija, zanimljive web stranice kao i najave raznih skupova i događanja. Vjerujem da si ih redovito pribilježite u svoje kalendare i tjedne planere.

I ovaj put vas podsjećamo na pogodnosti koje donosi članstvo u Hrvatskom društvu za kvalitetu i pozivamo sve one koji još nisu da se učlane, a sve vas koji jeste članovi HDK da na vrijeme podmirite svoje članarine.

Također pozivamo sve zainteresirane za suradnju u pripremi ovog Glasila. Šaljite svoje prijedloge i priloge na e-adresu info@hdkvaliteta.hr.

Pratite nas i dalje na www.hdkvaliteta.hr, a do sljedećeg broja ovog Glasila, uspješan početak 2020. godine!

Olga Štajdohar-Pađen
Glavna urednica

Pretraživanje

Glasilo HDK

Primajte naše besplatno glasilo putem emaila.

Prijavite se
© Hrvatsko društvo za kvalitetu. Sva prava pridržana. Uvjeti korištenja