Hrvatsko društvo za kvalitetu

Glasilo HDK br.3/2018.

12.12.2018.

Poštovani sadašnji i budući članovi Hrvatskog društva za kvalitetu i svi vi koji se na bilo koji način zanimate za ove teme!

U predblagdansko vrijeme, s najljepšim željama za sljedeću, 2019. godinu, donosimo vam obilje vijesti i obavijesti. Nadamo se da s veseljem radite analize ove stare godine i planove za novu. Pred vama je još jedan broj Glasila HDK, uobičajenih rubrika i uobičajenog formata.

U ovom broju glasila pogledajte:

• Obavijest i prvi poziv za 19. HRVATSKU KONFERENCIJU O KVALITETI i 10. znanstveni skup Hrvatskog društva za kvalitetu koji će se održati u Vodicama od 15. do 18. svibnja 2019.
• Obavijest o izbornoj skupštini HDK koja je održana u četvrtak 11. 10. 2018. u Zagrebu
• Rezultate javnog natječaja za dodjelu Povelje HDK za 2018. godinu
• Iz rada HDK Sekcije „Sustavi upravljanja – norme, teme i dileme“,
pripremio Zlatko Dautović
• Dio članka Treba li našoj tvrtki „ISO certifikat“ iz knjige „Plivati poslovnim vodama i ostati živ – Priručnik za poduzetnike, menadžere i one koji se tako osjećaju“

Pogledajte još vijesti iz akreditacije, normizacije, mjeriteljstva, izdavaštva, zanimljive web stranice, vijesti naših članova, vijesti drugih društava kao i najave raznih skupova idogađanja. Vjerujem da si ih redovito pribilježite u svoje kalendare i tjedne planere.

I ovaj put vas podsjećamo na pogodnosti koje donosi članstvo u Hrvatskom društvu za kvalitetu i pozivamo sve one koji još nisu da se učlane, a sve vas koji jeste članovi HDK da na vrijeme podmirite svoje članarine.
Također pozivamo sve zainteresirane za suradnju u pripremi ovog Glasila. Šaljite svoje prijedloge i priloge na e-adresu info@hdkvaliteta.hr.

Pratite nas i dalje na www.hdkvaliteta.hr, a do sljedećeg broja ovog Glasila, uspješan početak 2019. godine.

Olga Štajdohar-Pađen
Glavna urednica

Pretraživanje

Glasilo HDK

Primajte naše besplatno glasilo putem emaila.

Prijavite se
© Hrvatsko društvo za kvalitetu. Sva prava pridržana. Uvjeti korištenja