Hrvatsko društvo za kvalitetu

Glasilo HDK br.2/2021.

06.10.2021.

Sad kad smo već zagazili u zadnju četvrtinu ove i dalje pandemijske 2021. godine, potresi nas još uvijek tresu, a virusi ograničavaju u poslovnim i privatnim planovima, vjerujem da marljivo pregledavate svoje ciljeve i podešavate planove za do kraja godine.

Pred vama je još jedan broj Glasila HDK, uobičajenih rubrika i uobičajenog formata.
U ovom broju glasila pogledajte:
•  Pet pitanja za Vesnu Zobundžiju, dobitnicu Povelje HDK u 2020. godini
•  Zanimljiv članak pod nazivom „Život u timu – Koga biste poželjeli da vesla s vama?“ koji dijelim s vama, a prethodno je objavljen u časopisu Udruga.

Pogledajte još vijesti iz akreditacije, normizacije, mjeriteljstva, vijesti drugih organizacija, zanimljive web stranice kao i najave raznih skupova i događanja. Vjerujem da si ih redovito pribilježite u svoje kalendare i tjedne planere.

I ovaj put vas podsjećamo na pogodnosti koje donosi članstvo u Hrvatskom društvu za kvalitetu i pozivamo sve one koji još nisu da se učlane, a sve vas koji jeste članovi HDK da na vrijeme podmirite svoje članarine.

Također pozivamo sve zainteresirane za suradnju u pripremi ovog Glasila. Šaljite svoje prijedloge i priloge na e-adresu info@hdkvaliteta.hr.

Pratite nas i dalje na www.hdkvaliteta.hr, a do sljedećeg broja ovog Glasila, želimo vam mirno tlo pod nogama i kave u dobrom društvu na terasama s pogledom …

Pretraživanje

Glasilo HDK

Primajte naše besplatno glasilo putem emaila.

Prijavite se
© Hrvatsko društvo za kvalitetu. Sva prava pridržana. Uvjeti korištenja