Hrvatsko društvo za kvalitetu

Glasilo HDK br.2/2018.

27.09.2018.

Poštovani sadašnji i budući članovi Hrvatskog društva za kvalitetu i svi vi koji se na bilo koji način zanimate za ove teme!

U jesen smo ušli s naglim zahlađenjem, već smo i zažalili za onim vrućinama na koje smo se cijelo ljeto žalili, a ova 2018. godina ide prema svome kraju. Ostalo je još nešto vremena za ostvarenje zacrtanih ciljeva, mnogi od vas već rade analize i planove za sljedeću godinu. Pred vama je još jedan broj „Glasila HDK“, uobičajenih rubrika i uobičajenog formata.

U ovom broju glasila pogledajte:

• Obavijest o 19. HRVATSKOJ KONFERENCIJI O KVALITETI i 10. znanstvenom skupu Hrvatskog društva za kvalitetu koji će se održati u Vodicama 15. do 18. svibnja 2019.
• Izvješće i zaključke s 18. HRVATSKE KONFERENCIJE O KVALITETI i 9. znanstvenog skupa Hrvatskog društva za kvalitetu koji su održani u Dubrovniku 11. do 14. travnja 2018
• Obavijest o Izbornoj skupštini HDK koja će se održati u četvrtak 11. 10. 2018. u 14 sati u Zagrebu
• Javni natječaj za dodjelu Povelja HDK za 2018. godinu
• Dio članka Što su rasipanja iz knjige „Plivati poslovnim vodama i ostati živ – Priručnik za poduzetnike, menadžere i one koji se tako osjećaju“

Pogledajte još vijesti iz akreditacije, normizacije, mjeriteljstva, izdavaštva, zanimljive web stranice, vijesti drugih društava kao i najave raznih skupova i događanja. Vjerujem da si ih redovito pribilježite u svoje kalendare i tjedne planere.

I ovaj put vas podsjećamo na pogodnosti koje donosi članstvo u Hrvatskom društvu za kvalitetu i pozivamo sve one koji još nisu da se učlane, a sve vas koji jeste članovi HDK da na vrijeme podmirite svoje članarine.

Također pozivamo sve zainteresirane za suradnju u pripremi ovog Glasila. Šaljite svoje prijedloge i priloge na e-adresu info@hdkvaliteta.hr

Pratite nas i dalje na www.hdkvaliteta.hr, a do sljedećeg broja Glasila, uspješan nastavak 2018. godine.

Olga Štajdohar-Pađen
Glavna urednica

Pretraživanje

Glasilo HDK

Primajte naše besplatno glasilo putem emaila.

Prijavite se
© Hrvatsko društvo za kvalitetu. Sva prava pridržana. Uvjeti korištenja