Hrvatsko društvo za kvalitetu

Glasilo HDK br.1/2019.

20.03.2019.

Poštovani sadašnji i budući članovi Hrvatskog društva za kvalitetu i svi vi koji se na bilo koji način zanimate za ove teme!

Proljeće je pred vratima. Jedna dvanaestina ove nove godine je već za nama. Nadamo se da s veseljem radite na svojim ciljevima i da vam se planovi dobro ostvaruju. Pred vama je još jedan broj Glasila HDK, uobičajenih rubrika i uobičajenog formata.

U ovom broju glasila pogledajte:

•  Obavijest i pozvane predavače za 19. HRVATSKU KONFERENCIJU O KVALITETI i 10. znanstveni skup Hrvatskog društva za kvalitetu koji će se održati u Vodicama od 15. do 18. svibnja 2019.

•  Zanimljiv članak Pregled certifikata za sustave upravljanja 2017. (na osnovi dokumenta ISO SURVEY 2017 ISO 9001) koji nam je pripremio Zlatko Dautović

•  Dio članka Kako iz skupova izvući najveću korist iz knjige „Plivati poslovnim vodama i ostati živ – Priručnik za poduzetnike, menadžere i one koji se tako osjećaju

Pogledajte još vijesti iz akreditacije, normizacije, mjeriteljstva, vijesti drugih organizacija kao i najave raznih skupova i događanja. Vjerujem da si ih redovito pribilježite u svoje kalendare i tjedne planere.

I ovaj put vas podsjećamo na pogodnosti koje donosi članstvo u Hrvatskom društvu za kvalitetu i pozivamo sve one koji još nisu da se učlane, a sve vas koji jeste članovi HDK da na vrijeme podmirite svoje članarine.

Također pozivamo sve zainteresirane za suradnju u pripremi ovog Glasila. Šaljite svoje prijedloge i priloge na e-adresu info@hdkvaliteta.hr.
Pratite nas i dalje na www.hdkvaliteta.hr, a do sljedećeg broja ovog Glasila, uspješan nastavak 2019. godine.

Olga Štajdohar-Pađen
Glavna urednica

Pretraživanje

Glasilo HDK

Primajte naše besplatno glasilo putem emaila.

Prijavite se
© Hrvatsko društvo za kvalitetu. Sva prava pridržana. Uvjeti korištenja