Hrvatsko društvo za kvalitetu

2. konferencija o Zelenoj i Vitkoj proizvodnji i uslugama GALP 2012

11.10.2012.

Poštovani,

Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas na 2. Konferenciju o zelenoj i vitkoj proizvodnji i uslugama GALP 2012., koja će se održati 16.11.2012. godine u Hypo centru Zagreb. Drugom Konferencijom žele se još snažnije potaknuti poduzeća da krenu sa implementacijom principa zelene i vitke proizvodnje kako bi na taj način povećala  svoju konkurentnost prije ulaska Hrvatske na zahtjevno Europsko tržište.

Tema ovogodišnje Konferencije je ‘’Kaizen – kontinuirano usavršavanje proizvodnih i uslužnih procesa.’’

Program Konferencije bit će podijeljen u dva dijela. U prvom dijelu bit će održana predavanja stranih i domaćih stručnjaka iz područja Lean-a, poput Prof.dr.sc.  Achima  Kampkera sa sveučilišta RWTH Aachen, te naših uvaženih  stručnjaka sa područja Vitke proizvodnje, a u drugom dijelu  će menadžeri naših poduzeća prenijeti svoja iskustva iz  implementacije  Vitkih i zelenih principa i alata u svojim poduzećima. Profesori  Nedeljko Štefanić i  Ivica Veža predstaviti će ‘’Strategiju razvoja proizvodnje i usluga u Republici Hrvatskoj.’

Slobodni smo Vas zamoliti da informacije o konferenciji GALP 2012. proslijedite i Vašim prijateljima, kolegama i poznanicima.

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju!

Srdačan pozdrav,
Prof.sr.sc.Nedeljko Štefanić, voditelj Konferencije

Pretraživanje

Glasilo HDK

Primajte naše besplatno glasilo putem emaila.

Prijavite se
© Hrvatsko društvo za kvalitetu. Sva prava pridržana. Uvjeti korištenja