Hrvatsko društvo za kvalitetu

Glasilo HDK br. 3/2021

31.12.2021.

Poštovani sadašnji i budući članovi Hrvatskog društva za kvalitetu i svi vi koji se na bilo koji način zanimate za ove teme,

Na samom kraju ove druge pandemijske godine, kad opet, umjesto o kraju pandemije, govorimo o njenom petom valu, vjerujem da ste već napravili pregled postignuća u ovoj i planove za sljedeću godinu. Jedno je sigurno, a to je da ništa nije sigurno i da moramo biti brzi i fleksibilni kao nikada do sada.

Pred vama je još jedan broj Glasila HDK, uobičajenih rubrika i uobičajenog formata.

U ovom broju glasila pogledajte:

·  Informacije o ovogodišnjim dobitnicima Povelje HDK

·  Najavu 20. HRVATSKE KONFERENCIJE O KVALITETI i 11. znanstvenog skupa Hrvatskog društva za kvalitetu, 5. do 7. 5. 2022. u Primoštenu

·  Zanimljiv članak o umjeravanju (autori su iz tvrtke Metroteka d.o.o.)

·  Zanimljiv članak o međulaboratorijskim usporedbama autora Zlatka Grgića

·  Zanimljiv članak o prvom principu dobre proizvođačke prakse „Prepoznati stvarno potrebne resurse“ (autori su iz tvrtke Arguo d.o.o.)

Pogledajte još vijesti iz akreditacije, normizacije, mjeriteljstva, vijesti drugih organizacija, zanimljive web stranice kao i najave raznih skupova i događanja. Vjerujem da si ih redovito pribilježite u svoje kalendare i tjedne planere.

I ovaj put vas podsjećamo na pogodnosti koje donosi članstvo u Hrvatskom društvu za kvalitetu i pozivamo sve one koji još nisu da se učlane, a sve vas koji jeste članovi HDK da na vrijeme podmirite svoje članarine.

Također pozivamo sve zainteresirane za suradnju u pripremi ovog Glasila. Šaljite svoje prijedloge i priloge na e-adresu info@hdkvaliteta.hr.

Pratite nas i dalje na www.hdkvaliteta.hr, a do sljedećeg broja ovog Glasila, želimo vam i dalje uspješno upravljanje kvalitetom u poslovnom i privatnom životu!

Pretraživanje

Glasilo HDK

Primajte naše besplatno glasilo putem emaila.

Prijavite se
© Hrvatsko društvo za kvalitetu. Sva prava pridržana. Uvjeti korištenja