Hrvatsko društvo za kvalitetu

Glasilo HDK br. 1/2022

19.03.2022.

Poštovani sadašnji i budući članovi Hrvatskog društva za kvalitetu i svi vi koji se na bilo koji način zanimate za ove teme,

Prva četvrtina ove, u našim glavama još uvijek nove, godine je pri kraju, proljeće se teško otima zimi, a mi se krećemo ususret prvim ovogodišnjim konferencijama, nakon dvije pandemijske godine, nadamo da će sve biti uživo.
 
Pred vama je još jedan broj Glasila HDK, uobičajenih rubrika i uobičajenog formata.
U ovom broju glasila pogledajte:
·  Najavu 20. HRVATSKE KONFERENCIJE O KVALITETI i 11. znanstvenog skupa Hrvatskog društva za kvalitetu, od 5. do 7. 5. 2022., hotel Zora u Primoštenu
·  Zanimljiv članak o umjeravanju (autori su iz tvrtke Metroteka d.o.o.)
·  Zanimljiv članak o drugom principu dobre proizvođačke prakse „Potaknuti leadership u GMP procesima“ (autori su iz tvrtke Arguo d.o.o.)

Pogledajte još vijesti iz akreditacije, normizacije, mjeriteljstva, vijesti naših članova, vijesti drugih organizacija, zanimljive web stranice kao i najave raznih skupova i događanja. Vjerujem da si ih redovito pribilježite u svoje kalendare i tjedne planere.

I ovaj put vas podsjećamo na pogodnosti koje donosi članstvo u Hrvatskom društvu za kvalitetu i pozivamo sve one koji još nisu da se učlane, a sve vas koji jeste članovi HDK da na vrijeme podmirite svoje članarine.

Također pozivamo sve zainteresirane za suradnju u pripremi ovog Glasila. Šaljite svoje prijedloge i priloge na e-adresu info@hdkvaliteta.hr.

Pratite nas i dalje na www.hdkvaliteta.hr, a do sljedećeg broja ovog Glasila, želimo vam i dalje uspješno upravljanje kvalitetom u poslovnom i privatnom životu.

Pretraživanje

Glasilo HDK

Primajte naše besplatno glasilo putem emaila.

Prijavite se
© Hrvatsko društvo za kvalitetu. Sva prava pridržana. Uvjeti korištenja