Hrvatsko društvo za kvalitetu

Glasilo br. 2/2020

Poštovani sadašnji i budući članovi Hrvatskog društva za kvalitetui svi vi koji se na bilo koji način zanimate za ove teme!

Početkom ove 2020. godine nadasmo se da će pandemija korona virusa jenjati do ljeta te da ćemo od ove jeseni nastaviti živjeti kao i prije. No, to se nije dogodilo. Naprotiv, virus se proširio svijetom, suočeni smo s ograničenjima kretanja, poslovanja, organiziranja događanja, prijetećom recesijom i nitko ne može prognozirati kad će tome doći kraj. Ne preostaje nam drugo nego plivati dalje i u ovim „Korona vodama“.

 

Iz ovog broja izdvajamo:

  • Javni natječaj Hrvatskog društva za kvalitetu za podnošenje prijedloga za dodjelu Povelje HDK u 2020. godini
  • Predstavljamo vam jednog od naših kolektivnih članova, Purić d.o.o. (http://www.puric.hr/)
  • Zanimljiv članak, primjeren vremenu u kojem živimo, „7 praktičnih savjeta za provedbu on-line audita“ koji je pripremio Bruno Šimek iz tvrtke Arguo d.o.o.

Pogledajte još vijesti naših članova, vijesti iz akreditacije, normizacije, mjeriteljstva, vijesti drugih organizacija, zanimljive web stranice kao i najave raznih skupova i događanja. Vjerujem da si ih redovito pribilježite u svoje kalendare i tjedne planere.
I dalje pozivamo sve zainteresirane za suradnju u pripremi ovog Glasila. Šaljite svoje prijedloge i priloge na e-adresu info@hdkvaliteta.hr.
Pratite nas na www.hdkvaliteta.hr, a do sljedećeg broja ovog Glasila, neka svi skupa mirno privedemo kraju ovu 2020. godinu.

Olga Štajdohar-Pađen
Glavna urednica

Br. 2/2020 - 11/2020.

Pretraživanje

Glasilo HDK

Primajte naše besplatno glasilo putem emaila.

Prijavite se
© Hrvatsko društvo za kvalitetu. Sva prava pridržana. Uvjeti korištenja