Hrvatsko društvo za kvalitetu

Glasilo br. 1/2020

Poštovani sadašnji i budući članovi Hrvatskog društva za kvalitetu i svi vi koji se na bilo koji način zanimate za ove teme

U ovo čudno vrijeme, kad nam stalno govore, ostanite kod kuće pa zatim ostante odgovorni, a Zagreb i okolicu dodatno tresu potresi, pred vama je još jedan broj Glasila HDK, uobičajenih rubrika i uobičajenog formata.

U ovom broju glasila pogledajte:

  • Izvještaj o održanoj izvanrednoj skupštini Hrvatskog društva za kvalitetu 5. veljače 2020. u Zagrebu
  • Poveznicu na istraživanje o kvaliteti u svijetu koju nam šalje Paulo Sampaio, RG-QOE Coordinator
  • Poglavlje iz buduće knjige Plivati laboratorijem i ostati živ – Postati i ostatiakreditirani laboratorij: Rizici, prilike i preventivne radnje u laboratoriju“

Pogledajte još vijesti iz akreditacije, normizacije, mjeriteljstva, vijesti drugih organizacija, zanimljive web stranice kao i najave raznih skupova i događanja. Vjerujem da si ih redovito pribilježite u svoje kalendare i tjedne planere.
I ovaj put vas podsjećamo na pogodnosti koje donosi članstvo u Hrvatskom društvu za kvalitetu i pozivamo sve one koji još nisu da se učlane, a sve vas koji jeste članovi HDK da na vrijeme podmirite svoje članarine.
Također pozivamo sve zainteresirane za suradnju u pripremi ovog Glasila. Šaljite svoje prijedloge i priloge na e-adresu info@hdkvaliteta.hr.
Pratite nas i dalje na www.hdkvaliteta.hr, a do sljedećeg broja ovog Glasila, uspješan nastavak 2020. godine.


Olga Štajdohar-Pađen

Glavna urednica

Br. 1/2020 - 5/2020.

Pretraživanje

Glasilo HDK

Primajte naše besplatno glasilo putem emaila.

Prijavite se
© Hrvatsko društvo za kvalitetu. Sva prava pridržana. Uvjeti korištenja